Darilni bon
Objavljeno: 02. 12. 2020

 

 

 

Z mislijo na njihovo prihodnost, vašim najdražjim podarite trgovalni račun Ilirka ONLINE. 
 
Napredna trgovalna platforma Ilirika ONLINE omogoča trgovanje na vseh največjih svetovnih borzah, pregledna stanja portfeljev, primerna pa je tako za tiste ki se s trgovanjem srečujejo prvič, kot tudi za že izkušene trgovalce.
 
V kolikor se s trgovanjem srečujete prvič vam naši prijazni zaposleni pomagajo pri prvih korakih, za izkušene trgovalce pa vsakodnevno širimo nabor naložb ter nudimo vrhunsko podporo.
 
Slovenska spletna trgovalna platforma, preko katere lahko dostopate do vseh največjih mednarodnih borz, trgujete z največjimi Ameriškimi in Evropskimi ETF skladi ter delnicami in obveznicami tako slovenskih, kot tudi svetovno znanih podjetij. 
 
Preprosta in uporabniku prijazna trgovalna platforma, ki je obenem prijazna do dolgoročnih vlagateljev, saj vam ne zaračunavamo stroškov za neaktivnost, kot tudi do aktivnih vlagateljev, saj nudimo hitro izvedbo naročil in dnevno širimo ponudbo naložb. 
 
Dostopna preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. V kolikor pa potrebujete pri izvršitvi naročila pomoč, pa so vam tukaj na voljo naši prijazni borzni posredniki, ki vas z veseljem vodijo skozi postopek. Oddaja naročil je tako za vas udobna in preprosta.
 
Pomoč vam nudimo tudi pri oddaji odmere davka iz naslova kapitalskih dobičkov, v kolikor ste delnice kupovali in prodajali preko Ilirike ONLINE. Za vse slovenske davčne rezidente pa tudi mi za vas opravimo odvedbo davka iz naslova prejetih dividend.
 
Račun lahko odprete preprosto in hitro preko VIDEOIDENTIFIKACIJE kar iz udobja domačega naslonjača, brez obiska poslovalnice, PON- PET od 8:00 – 20:00 ter SOB od 8:00 – 16:00.
 
Inovativno darilo bo odprlo vašim najdražjim nov pogled na svet financ in trgovanja. 
 

Cena bona je 25,00 EUR

 

Za nakup bona nas kontaktirajate preko elektronske pošte

Ali pa nas pokličite preko: 01 300 24 61
 
In naš svetovalec vam uredi vse potrebno
.

 

Nazaj na novice