Več kot 20 let izkušenj

Začeli smo med prvimi v Sloveniji in si s premišljenim upravljanjem pridobili zaupanje mnogih.

Predani zaposleni

S poudarkom na pridobivanju in deljenju znanja ter medsebojne povezanosti smo s sodelavci ustvarili odlično interno klimo.

Individualno obveščanje

Naše stranke redno obveščamo o vseh novostih in spremembah.

Zavedamo se, da ste namenili precej svojega truda in časa, da ste ustvarili svoje premoženje. Imate odlično izhodišče za njegovo nadaljnje plemenitenje. Kot eden najstarejših upravljavcev premoženja v Sloveniji smo odličen naslov, da vas s svojim znanjem in izkušenimi sodelavci pri tem usmerjamo.

 

Več

“Bolj pomembno, kot s koliko začeti, je kdaj začeti. Zato je v svetu upravljanja premoženja pregovor “Čas je denar” še posebej na mestu. Obrnite se na nas za individualni nasvet in postavite točko začetka plemenitenja vašega premoženja v sedanjost.”

 

Želim sestanek

Ker gre pri varčevanju in upravljanju premoženja za individualni pristop, nam zaupajte svoje podatke. Pristopili vam bomo nasproti, vam prisluhnili in svetovali.

Zakaj upravljanje premoženja?

Osebno

Upravljanje prilagodimo vašim naložbenim željam, ciljem in pričakovanjem.

Učinkovito

Z upravljanjem pri nas prihranite čas, saj mi aktivno bdimo nad vašim premoženjem in vas o vseh pomembnih spremembah obvestimo.

Varno

Prek našega znanja, izkušenj in analitičnih orodij poskrbimo, da pri doseganju ciljnih donosov niste nikoli preveč izpostavljeni tveganju.

Likvidno

Vaša sredstva niso dolgoročno vezana in so vam vedno na voljo.

Kontaktirajte nas in za vaše financno premoženje bomo našli primerno investicijsko pot za stabilno rast.

Pokličite 01 300 22 68