OBVESTILO DELNIČARJEM DRUŽBE ZR INVEST d.d., GLEDE MOŽNOSTI SPREJEMA PREVZEMNE PONUDBE ZA DELNICE CILJNE DRUŽBE
Objavljeno: 19. 03. 2020

ILIRIKA borzno posredniška hiša d.d., Ljubljana, ki v imenu in za račun prevzemnikov KOMPAS KAPITAL d.o.o. in IBL CROMING d.o.o. vodi prevzemni postopek družbe ZR INVEST d.d., obvešča delničarje ciljne družbe, da je ne glede na sprejem Odloka Vlade Republike Slovenije o prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki je pričela veljati 16.03.2020, delničarjem ciljne družbe zagotovljena možnost sprejema prevzemne ponudbe za delnice z oznako ZRHG.

 

Delničarji ciljne družbe, ki imate trgovalni račun odprt pri ILIRIKI in ste bili ustrezno identificirani, lahko prevzemno ponudbo sprejmete tako, da nam v času veljavnosti prevzemne ponudbe pošljete izpolnjen obrazec IZJ-DEN skeniran na naslov backoffice@ilirika.si, oziroma nam izpolnjen obrazec IZJ-DEN pošljete po pošti na naslov Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana. V primeru pošiljanja skeniranega obrazca vas vljudno prosimo, če nam izvirnik obrazca pošljete še po pošti na zgoraj navedeni naslov.

 

Delničarji ciljne družbe, ki še nimate odprtega trgovalnega računa, morate najprej odpreti trgovalni račun pri kateremkoli sistemskem članu KDD in nanj prenesti delnice ciljne družbe. Trgovalni račun pri ILIRIKI lahko odprete s pomočjo videoidentifikacije.

 

Delničarje ciljne družbe, ki imate trgovalni račun odprt pri drugih članih KDD, prosimo, da se glede načina dostave izjave o sprejemu prevzemne ponudbe (obrazec IZJ-DEN) obrnete neposredno na ponudnika storitev vodenja računa nematerializiranih vrednostnih papirjev.

 

Za vsa vprašanja v zvezi s sprejemom prevzemne ponudbe ciljne družbe nas lahko pokličete na št. 01/300-22-70 in 01/300-22-80 oziroma nam pišete na e-naslov: nejc.jernej.zadnikar@ilirika.si.


Obrazec IZJ-DEN.pdf 

Nazaj na novice