BREZPLAČNA NAPOVED KAPITALSKIH DOBIČKOV ZA LETO 2019
Objavljeno: 22. 01. 2020

V sklopu posebne akcije, ki traja le do 20.feb.2020, nudimo vsem novim strankam, ki prenesejo svoj portfelj k Iliriki borznoposredniški hiši, izdelavo brezplačne davčne napovedi kapitalskih dobičkov za leto 2019.

 

Da ste upravičeni do brezplačne napovedi, je potrebno pri Iliriki odpreti trgovalni račun ter prenesti vaš obstoječi potrfelj k nam. V primeru prenosa Vašega potrfelja, Vam prav tako nudimo 100% naš popust na stroške prenosa k Iliriki, ki bi jih sicer imeli ob prenosu vrednostnih papirjev na strani Ilirike.

 

Trgovalni račun lahko odprete v kateri izmed naših poslovalnic ali pa kar iz domačega naslonjača preko videoidentifikacije, do katere lahko dostopate preko : https://ilirika.online/VideoAuthentication?lang=sl

Vse kar potrebujete je:

  • veljaven osebni dokument,
  • bančno kartico in
  • davčno številko

 

Za izdelavo napovedi boste potrebovali seznam vseh Vaših opravljenih transakcij s finančnimi inštrumenti v letu 2019, ki ga lahko dobite pri banki oz. borznoposredniški hiši, kjer ste do sedaj trgovali. Po prejetju omenjenega seznama Vam bomo pripravili napoved, ki jo boste morali do najkasneje 28.2.2020 oddati na FURS.

 

Z veseljem smo Vam na voljo za kakršnkoli vprašanja, ki jih imate glede možnosti udeležbe pri omenjeni akciji in pomoč pri odpiranju trgovalnega računa ter prenosu portfelja.

Za več informacij o Ilirika Online, Vas vabimo da si ogledate na naši spletni strani: https://www.ilirika.si/sl-si/ilirika-online

ali pa nas pokličete ter z veseljem Vam odgovorimo na vsa Vaša vprašanja.

 

Za več informacij smo Vam z veseljem na voljo preko:

Tilen Stropnik

01 300 24 53

tilen.stropnik@ilirika.si

Nazaj na novice