Spletno odprtje trgovalnega računa prinaša velik prihranek časa in udobje, saj lahko celoten postopek opravite kar iz domačega naslanjača.


Postopek lahko opravite kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le dostop do spleta in delujočo
spletno kamero na vašem telefonu, tablici ali računalniku. Preprosta navodila vas vodijo
skozi postopek, ki se zaključi z aktivacijo trgovalnega računa in dostopom do naše
spletne trgovalne platforme ILIRIKA Online.

Kaj je video identifikacija?

Video identifikacija je inovativna in varna rešitev, ki našim uporabnikom omogoča, da se identificirajo in svoj trgovalni račun odprejo preko spleta, brez fizičnega obiska naše poslovalnice.

Hitro in priročno

Video identifikacija vam vzame približno 25 minut časa ter jo lahko opravite kar iz domačega naslonjača, od ponedeljka do petka, od 8:00 do 20:00 ter v soboto od 8:00 do 16:00.

Udobno

Postopek video identifikacije lahko opravite kjerkoli in kadarkoli. Izberite vam prijetno in dobro osvetljeno mesto, kjer boste lahko postopek opravili nemoteno.

Primerno

Spletno odpiranje računa je na voljo vsem polnoletnim fizičnim osebam, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, ostalih državah EU in nekaterih drugih državah. Seznam podprtih držav

Enostavno

Potrebovali boste svoj veljavni osebni dokument, davčno številko, podatke o bančnem računu ter delujočo spletno kamero na vašem telefonu, tablici ali računalniku.

Potrebovali boste svoj veljavni osebni dokument (potni list ali osebno izkaznico), davčno številko ter bančno kartico.

Kvaliteta storitve je odvisna tudi od vaše naprave in okolja v katerem izvajate videoidentifikacijo. Priporočamo, da ste v dovolj tihem in svetlem prostoru in da vir svetlobe ni tik za vami ali nad vami in ne sveti v kamero računalnika ali telefona.  Potrebujete računalnik ali mobilno napravo s kamero in mikrofonom. Predlagamo uporabo sledečih naprav in programske opreme:

  • Prenosni računalnik z Windows OS in brskalnikom Chrome
  • Prenosni računalnik z MacOS in brskalnikoma Safari ali Chrome
  • Prenosni telefon ali tablica z Android OS in brskalnikom Chrome
  • Prenosni telefon ali tablica z Apple IOS in brskalnikom Safari

Celoten postopek traja v povprečju 25 minut.

Trgovati lahko pričnete takoj, ko je pogodba potrjena še z naše strani ter imate na trgovalnem računu denarna nakazana sredstva.

Da, zaradi omejitve o višini posamezne transakcije je najvišji dovoljeni znesek omejen na 15.000Eur, za posamezno transakcijo. V kolikor ta znesek prekoračite, ali bi želeli trgovati z višjimi zneski, morate opraviti osebno identifikacijo v kateri izmed naših poslovnih enot.

Tehnična podpora

Podpora pri odpiranju računa, uporabi platforme,

nakazilih sredstev, oddaji naročil

Ste pripravljeni na trgovanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

Pokličite 01 300 24 61